2-3 ägg
ca 1 msk smör (osaltat om man vill) eller kokosolja
1 tsk kakao
ca 1/2 tsk kardemumma (kan uteslutas)
2-3 dl kokhett vatten
ev lite honung för sötma
Knäck äggen i en mugg som rymmer mixerstaven. Lägg i smör/kokosolja, kakao och kardemumma.
Efter dagens blåsiga barfotalöptur (jag slapp regnet iaf, men det kom några tunga droppar precis i början) var det dags att äta lite brunch. Snabbt och värmande är då denna dryck som jag ibland gör till frukost. Skippar man smaksättningen kan man ha den som "mjölk" till kaffe/te. Äggmjölkchoklad 1 port 2-3 ägg ca 1 msk smör (osaltat om man vill) eller kokosolja 1 tsk kakao ca 1/2 tsk kardemumma (kan uteslutas) 2-3 dl kokhett vatten ev lite honung för sötma Knäck äggen i en mugg som rymmer mixerstaven. Lägg i smör/kokosolja, kakao och kardemumma. Mixa ner det kokheta vattnet, slå ev på lite kallt vatten om det blir för varmt för att dricka. Smaka av med lite honung om så önskas.
0 Comments
Leave a Reply. |
Sparat
August 2017
Kategorier
All
Vem är Jag?
Ingenjören som sadlade om till friskvårdsbranschen och vill inspirera till ett friskare liv genom naturlig mat och rörelse |