Det blir mycket recept just nu, gäller att passa på när man får "feeling" :-) I torsdags tog maken fram ett paket gräsbetes nötfärs ur frysen (från Resta Gård utanför Örsundsbro som jag bloggade om i påskas). Jag var lite sugen på att göra något med fetaosten som låg i kylen, så jag skred till verket. Färsk timjan och färsk basilika är något jag alltid har hemma, jag tycker det är så gott till det mesta. Moset till blev lite tager vad vi haver, ingen broccoli hemma idag men det fanns lite annat smått och gott. Till sås tog jag och vittjade en av mina syrningsbyttor på köksbänken, där jag syrar grädde mha kefirgryn. Det blir som crème fraiche, men godare. Fullt med nyttiga små mikroorganismer som lactobaciller av olika slag. Kefirgrynen förökar sig hela tiden, så jag kan dela med mig till vänner som vill ha. Jag fick mina av en vän :-)
0 Comments
Dags att prova något nytt igen. Har tidigare delat med mig av ett recept där jag fyllde cannelloni med skinka och färskost, idag stod valet mellan kyckling eller köttfärs som "bas". Som rubriken avslöjar blev det kycklingen som vann :-)
Jag har vidareutvecklat pastareceptet något som jag delat med mig av i min "lasagne to die for", så den nya varianten får ni också här. |
Sparat
August 2017
Kategorier
All
Vem är Jag?
Ingenjören som sadlade om till friskvårdsbranschen och vill inspirera till ett friskare liv genom naturlig mat och rörelse |