Hoppas att det ska smaka!
10 ägg
4 dl (en burk) kokosgrädde
1 dl kokosmjöl
2 tsk fiberhusk
0,5-1 tsk salt (jag tar 1 tsk flingsalt)
minst 350 gram zucchini, gärna uppåt det dubbla
Kokosolja till stekningen
Vispa ägg och kokosgrädde i en bunke.
Blanda kokosmjöl och fiberhusk och vispa ner i äggblandningen. Smaka av med salt.
Medan smeten står och tjockar till sig lite, riv zucchinin grovt (jag brukar varken skala eller kärna ur, jag köper ekologiska som väger ungefär 3-400 gram styck).
Pressa ur så mycket vätska du kan ur zucchinin och vispa sedan ner i smeten.
Stek på medelvärme i kokosolja. Jag tar 0,5 dl smet till varje lagg och stryker ut dem lite med stekspaden.
Jag tycker att de är godast med egen lingonsylt, dvs kokta lingon som bara är ytterst lite sötade med honung (bara sådär att inte tungan krullar sig i gommen), och lite fläsk till. Fläsket steker jag på en plåt i ugnen på 150 grader under tiden jag gräddar raggmunkarna.